ТОВ "Центр експертних рішень"

м. Київ, бул. Ак. Вернадського, 34/1, оф. 617
(050) 558-98-20;  (097) 047-047-6
ТОВ «Молочнік»
(Укрпродукт Груп)
(виробництво плавлених сирів та смальчику)
Розробка та впровадження системи менеджменту безпечності харчових продуктів у відповідності до вимог ISO 22000
ПП «Агроспецпроект»
(виробництво консервованого горошку, квасолі, кукурудзи)
Розробка та впровадження інтегрованої системи менеджменту якості та безпечності харчових продуктів у відповідності до вимог ISO 9001 та схеми сертифікації FSSC 22000
СП «АЙДАР-АН-МЯСО»
(Група Ukrlandfarming)
(виробництво м’яса птиці механічного обвалювання та забій птиці)
Розробка та впровадження системи менеджменту безпечності харчових продуктів у відповідності до вимог схеми сертифікації FSSC 22000
ТОВ «Суффле Агро Україна»
(закупівля та зберігання пивоваренного ячменю, реалізація засобів захисту рослин)
Проведення серії внутрішніх аудитів системи менеджменту якості у відповідності до вимог ISO 9001 та проведення семінарів для співробітників компанії
  Караван, Ашан, Метро Кеш ендКері, Фоззі, Велика Кишеня Проведення аудитів другої сторони – аудити виробників продукції під власними торговими марками торгових мереж – близько 350 аудитів
ТОВ «Живий квас»
(Укрпродукт Груп)
(виробництво непастерізованого квасу)
Розробка та впровадження системи менеджменту безпечності харчових продуктів у відповідності до вимог ISO 22000
  ТОВ «УКРКЛіНСЕРВіС»
(надання кейтерингових послуг)
Розробка та впровадження інтегрованої системи менеджменту якості та безпечності харчових продуктів у відповідності до вимог ISO 9001 та ISO 22000
ТОВ «Рабен Україна»
(надання логістичних послуг)
Розробка та впровадження інтегрованої системи менеджменту якості та безпечності харчових продуктів у відповідності до вимог ISO 22000 та IFS Logistics
ТОВ «АВС КЕМІКАЛС ІНДАСТРІ»
(виробництво пральних порошків, миючих засобів, туалетного папіру, серветок)
Розробка та впровадження системи менеджменту безпечності непродовольчої групи товарів у відповідності до вимог BRC Global Standard for Consumer Products
ТОВ «Інбел»
(Група компаній “Інтер-Агросистеми”)
(виробництво преміксів для сільськогосподарських тварин та птиці)
Розробка та впровадження інтегрованої системи менеджменту якості та безпечності преміксів, екологічного менеджменту та охорони праці у відповідності до вимог  стандартів ISO 9001, GMP+B1, ISO 14001 и
OHSAS 18001
  ТОВ «Нова Пак»
(виробництво спецій та їх сумішей)
Розробка та впровадження системи менеджменту безпечності харчових продуктів у відповідності до вимог FSSC 22000
  ТОВ «АГРОКОМПАНІЯ «КОПІЙКА»
(виробництво борошна, виробництво макаронних, кондитерських та хлібобулочних виробів)
Розробка та впровадження інтегрованої системи менеджменту якості та безпечності харчових продуктів у відповідності до вимог ISO 9001 та схеми сертифікації FSSC 22000
Філія ПАТ «ДПЗКУ» «Новоукраїнський КХП»
(виробництво сухих сніданків, мислей, гречаної крупи)
Оцінка виробничих ліній та процесів системи менеджменту на відповідність вимогам схеми сертифікації FSSC 22000
ПП «Авентин»
(виробництво полімерної упаковки для харчових продуктів)
Розробка та впровадження інтегрованої системи менеджменту якості та безпечності пакувальних матеріалів у відповідності до вимог ISO 9001 та схеми сертифікації FSSC 22000 (ISO 22000+PAS 223)
ПАТ «ЖИТОМИРСЬКИЙ МАСЛОЗАВОД»
(виробництво молочних виробів, морозива)
Проведення консультаційного семінару на тему «Системи менеджменту безпечності харчових продуктів (ISO 22000, FSSC 22000, IFS Foodver. 6).
ТДВ «ЖЛ»
(виробництво кондитерських виробів)
Проведення консультаційного семінару на тему «Принципи НАССР та системи менеджменту безпечностіхарчових продуктів (FSSC 22000). Основи організації та проведення внутрішніх аудитів»
ТОВ «ГАЛС ЛТД»
(виробництво соків, консервів з овочів)
Проведення консультаційного семінару на тему «Принципи НАССР та системи менеджменту безпечності харчових продуктів (FSSC 22000). Основи організації та проведення внутрішніх аудитів»
ТОВ ФІРМА «ГРОНА»
(виробництво кондитерських виробів)
Проведення консультаційного семінару на тему «Принципи НАССР та системи менеджменту безпечності харчових продуктів (FSSC 22000). Основи організації та проведення внутрішніх аудитів»
ПП АГРОТЕХСОЮЗ «УКРАЇНА»
(виробництво ковбасних та м’ясних виробів)
Проведення консультаційного семінару на тему «Принципи НАССР та системи менеджменту безпечності харчових продуктів (FSSC 22000). Основи організації та проведення внутрішніх аудитів»
ПрАТ «Кондитерська фабрика «Лагода»
(виробництво кондитерських виробів)
Проведення консультаційного семінару на тему «Принципи НАССР та системи менеджменту безпечності харчових продуктів (FSSC 22000). Основи організації та проведення внутрішніх аудитів»
ТОВ «Логістик-Плюс»
(надання логістичних полсуг)
Розробка та впровадження інтегрованої системи менеджменту якості та безпечності харчових продуктів у відповідності до вимог IFS Logistics
   ТОВ «МУЛЬТІПАКСЕРВІС»
(сортування та фасування горіха волоського, квасолі, насіння льону олійного, гарбузового насіння)
Розробка та впровадження інтегрованої системи менеджменту якості та безпечності харчових продуктів у відповідності до вимог ISO 9001 та схеми сертифікації FSSC 22000
ТОВ «КОМПАНІЯ «ЮНІВЕСТ МАРКЕТИНГ»
(виробництво картонних пакувальних матеріалів)
Розробка та впровадження інтегрованої системи менеджменту якості та безпечності пакувальних матеріалів у відповідності до вимог BRC/IOP
  ТОВ «Смілянська хлодня»
(група компаній FROZEN GROUP) (заморозка морепродуктів та овочів)
Оцінка виробничих ліній та процесів системи менеджменту на відповідність вимогам схеми сертифікації FSSC 22000
Кернел
(виробництво соняшникової олії, шроту)
Проведення консультаційного семінару на тему «Системи менеджменту якості (ISO 9001). Базові програми забезпечення безпечності харчових продуктів (ISO/TS 22002-1). Системи менеджменту безпечності харчових продуктів (ISO 22000). Виробництво, продажтапослуги (корми, кормові матеріали, премікси) (GMP+ B1). Основи організаціїта проведення внутрішніх аудитів (ISO 19011)»
ТОВ«1-е ТРАВНЯ КОМБІКОРМОВИЙ ЗАВОД»
(холдинг Авангард)
(виробництво комбікормів)
Проведення консультаційного семінару на тему «Системи менеджменту якості (ISO 9001). Базові програми забезпечення безпечності харчових продуктів
(ISO/TS 22002-1). Системи менеджменту безпечності харчових продуктів (ISO 22000). Виробництво, продажтапослуги (корми, кормові матеріали, премікси) (GMP+ B1). Основи організаціїта проведення внутрішніх аудитів (ISO 19011)»